Adoptie & Change consultant

Functieomschrijving

Heb jij passie voor Microsoft en affiniteit met de business? Wil je onze opdrachtgevers helpen succesvol(ler) met Microsoft technologie te laten werken? Kom dan ons team versterken als Adoptie & Change consultant.


Als Adoptie & Change consultant bij Advantive lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de introductie van bijvoorbeeld de moderne werkplek, Office 365 of Microsoft Teams bij onze klanten. Je begeleidt klanten bij het opstellen van een adoptie & verandermanagementstrategie en de uitvoering hiervan. Dankzij jouw aanpak weet je medewerkers klaar te maken voor een nieuwe manier van werken.


Je fungeert als trusted advisor voor onze klanten en bent verantwoordelijk voor het complete adoptie- & verandermanagementtraject. Op basis van de door jouw gekozen adoptie & change managementstrategie verzorg je inspiratiesessies, workshops en trainingen bij onze klanten op locatie. Met jouw enthousiasme en creativiteit krijg je medewerkers mee met de gewenste veranderingen en weet je goed met weerstand om te gaan.

Werken bij Advantive

Advantive is de meest complete Microsoft partner van het zuiden. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privé balans; we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen. De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.

Wat bieden we je?

 • € 3.000 tot € 4.500 per maand met doorgroeimogelijkheden (op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring).
 • 26 vakantiedagen en 2 bonusdagen voor niet ziek zijn.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag

Wat neem je mee

Wat neem je mee?

Je hebt een passie voor adoptie en het in gang brengen van veranderingen. Je doorgrondt eenvoudig organisaties en bedrijfsprocessen. Je weet mensen te inspireren en vindt het leuk om kennis te delen.


Verder heb je voor deze functie als Adoptie & Change consultant:

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Kennis van en ervaring met adoptie en (Prosci) verandermanagement.
 • Uitstekend communicatieve en presentatievaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Affiniteit en praktische ervaring met Microsoft technologie.


Duizendpoot met 900 poten gezocht

We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij Advantive verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.


Interesse?

Reageer dan direct op de functie van Adoptie & Change Consultant.

 

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique Heller (HR) via 088 – 20 20 520, stuur een mail naar recruitment@advantive.nl of kijk verder op onze website en 'Werken bij' gedeelte.


*Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.*