Medior Business Intelligence Consultant

Functieomschrijving

Heb jij passie voor data en affiniteit met de business? Wil jij graag meegroeien met dé Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland? Kom dan ons team versterken als Medior Business Intelligence Consultant.


Als Business Intelligence Consultant bij Advantive adviseer je onze klanten over de inzet van Power BI en data modeling in de cloud (zowel technisch als functioneel). Dit doe je vaak al vanaf het eerste contact (presales). Je geeft organisatorisch advies aan de klant, verzorgt inspiratiesessies, brengt wensen van toekomstige gebruikers in kaart en komt met voorstellen over functionaliteit. Je ontwerpt en implementeert datamodellen op basis van Power BI, SQL-server en ETL-processen en verzorgt de documentatie. Je weet de juiste vertaalslag van vragen vanuit de business naar Power BI en het datamodel te maken.


Door je enthousiasme en passie voor Microsoft Power BI weet je de gebruikers en opdrachtgevers te inspireren. Samen met de klant stel je planningen op, manage je het proces en definieer je (deel-)projecten. Je neemt de functionele inrichting van het datamodel voor je rekening en je ondersteunt developers bij het uitvoeren van projecten. Daarnaast geef je Power BI trainingen en workshops aan gebruikers.


Werken bij Advantive

Advantive is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privébalans, we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen.  De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.


Wat bieden we je?

 • € 3.000 tot € 4.500 bruto per maand met doorgroeimogelijkheden (op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring).
 • 26 vakantiedagen (2 bonusdagen voor niet ziek zijn).
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag.

Wat neem je mee

Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je vindt het leuk om data aan elkaar te knopen en hebt kennis van datasystemen (SQL). Je slaat graag de brug tussen techniek en de business en hebt een analytisch denkvermogen.


Verder heb je voor deze functie als Medior Business Intelligence Consultant:

 • HBO- werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het ontwikkelen of implementeren van oplossingen op basis van portal technologieën.
 • Gedegen kennis en aantoonbare ervaring met Power BI/SQL-server/ssis/ ssas/ ssrs /T-SQL/Azure/ SQL databases en Office 365.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Relevante certificeringen of je bent daar mee bezig.

Duizendpoot met 900 poten gezocht

We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij Advantive verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.


Interesse?

Reageer dan direct op de functie van Medior Business Intelligence Consultant.

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique Heller (HR) via 088 - 20 20 520, stuur een mail naar recruitment@advantive.nl of kijk verder op onze website en 'Werken bij' gedeelte


*Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.*