Microsoft Cloud Administrator

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven ICT'er die technisch uitdagend bezig wilt zijn en heb je passie voor Microsoft technologie? Vind je het leuk om problemen op te lossen en zelfstandig zaken op te pakken? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.


Als Microsoft Cloud Administrator werk je mee aan het technisch en functioneel operationeel houden van de Microsoft platformen bij onze klanten. Samen met 6 collega's van het team Managed Services ben je het aanspreekpunt voor onze relaties waarvoor we het beheer uitvoeren. In totaal maken ongeveer 30.000 gebruikers dagelijks gebruik van de infrastructuren die jij mede beheert.

Je collega's zijn enthousiaste en gedreven specialisten die graag werken met de nieuwste tools en middelen. Het Managed Services team is een hecht team en werken nauw samen, ook met collega's uit de andere teams van Advantive. Klantgerichtheid en kennisdeling staan voorop.


De Microsoft Cloud Administrator staat de ICT-afdelingen en systeembeheerders van klanten dagelijks telefonisch te woord. Je bent mede verantwoordelijk voor projecten, changes, migraties en updates op de klantomgeving en monitort en bewaakt de Microsoft infrastructuur omgevingen en gerelateerde systemen. Je voert technische en functionele beheertaken uit, signaleert verbeteringen en voert aanpassingen door en signaleert mogelijke verbeteringen. Daarnaast zorg je ook dat alle bijbehorende documentatie up-to-date is en ondersteun je bij afhandeling van incidenten.


Werken bij Advantive
Advantive is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privébalans, we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen.  De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.


Wat bieden we je?

 • € 3.000 tot € 4.000 bruto per maand (op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring).
 • 26 vakantiedagen (2 bonusdagen voor niet ziek zijn).
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag.

Wat neem je mee

Wat neem je mee?

Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je bent betrokken bij de behoefte van de klanten en collega's. Je bent proactief en hebt een innovatieve houding, bent analytisch en oplossingsgericht. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en kunt deze zelfstandig oplossen.


Verder heb je voor deze functie als Microsoft Cloud Administrator:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met Microsoft cloud technologie (Azure, Microsoft 365, Windows Virtual Desktop, Intune).
 • Kennis en ervaring met Microsoft security oplossingen (MFA, EM+S).
 • Ervaring met beheer en monitoring van Microsoft cloud omgevingen.
 • MCSA (Azure / MS 365) of MCSE-certificering of bereidheid om deze te behalen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Interesse?

Reageer dan direct op de functie van Microsoft Cloud Administrator

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact met ons op via 088 – 20 20 520, stuur een e-mail naar recruitment@advantive.nl of kijk verder op onze website en ‘Werken bij’ gedeelte'.


*Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.*