Microsoft Infrastructuur Consultant

Functieomschrijving

Heb jij passie voor Microsoft en affiniteit met de business? Wil jij graag meegroeien met dé Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland?  Kom dan ons team versterken als Microsoft Infrastructuur Consultant. Junior, medior en senior collega's gezocht.


Als Microsoft Infrastructuur Consultant adviseer je onze klanten over de inzet van verschillende Microsoft-oplossingen. In je functie ben je verantwoordelijk voor het advies, ontwerp, implementatie en configuratie van Microsoft-oplossingen (on-premises, cloud of hybride).


Als Microsoft Infrastructuur Consultant begeleid je onze klanten op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Vanuit jouw kennis en expertise weet je de klant (technisch) te adviseren. Je vertaalt klantwensen in een technisch ontwerp. Daarnaast ben je in staat om de gewenste infrastructuur te implementeren. Je zorgt voor een goede overdracht naar de klant. Wanneer we het beheer voor de klant uitvoeren, dan mag uiteraard een goede overdracht naar onze managed services collega’s niet ontbreken.


De Microsoft-ontwikkelingen gaan snel. Je krijgt bij ons de ruimte om deze ontwikkelingen te volgen en je certificeringen bij te houden. Bij Advantive vinden we het belangrijk om kennis te delen. We verwachten dat je je opgedane kennis deelt met onze relaties en collega’s. Bijvoorbeeld tijdens een seminar, door het schrijven van een blog en/of tijdens een pizzasessie voor collega’s.


Werken bij Advantive

Advantive is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privébalans; we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen. De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passieprofessionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.


Wat bieden we je?

 • € 1.800 tot max. € 4.500 bruto per maand op fulltime basis (afhankelijk van kennis en ervaring).
 • 26 vakantiedagen en 2 bonusdagen voor niet ziek zijn.
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag.

Wat neem je mee

Wat neem je mee?

Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je vindt het leuk om de vertaalslag te maken van de functionele behoefte van de klant naar een technische oplossing. Je bent servicegericht, resultaatgericht en praktisch ingesteld.


Verder heb je voor deze functie als Microsoft Infrastructuur Consultant:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Kennis en ervaring met Exchange, Skype for Business/Lync, SharePoint, Microsoft 365 en/of Microsoft Azure.
 • Relevante certificeringen (MCSA) of je bent daar mee bezig.

Duizendpoot met 900 poten gezocht

We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. We zoeken zowel junior, medior als senior versterking. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij Advantive verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.


Interesse?

Reageer dan direct op de functie van Microsoft Infrastructuur Consultant

Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique Heller (HR) via 088 – 20 20 520, stuur een e-mail naar recruitment@advantive.nl of kijk verder op onze website en ‘Werken bij’ gedeelte.


*Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.*