SharePoint / Office 365 Consultant

Functieomschrijving

Heb jij passie voor Microsoft en affiniteit met de business? Werk jij graag met specialisten en wil jij meegroeien met dé Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland? Kom dan ons team versterken als SharePoint / Office 365 Consultant.


Als SharePoint / Office 365 Consultant bij Advantive geef je onze klanten advies over de inzet van SharePoint en Office 365. Dit doe je vaak al vanaf het eerste contact (presales). Je geeft organisatorisch advies aan de klant, verzorgt inspiratiesessies, brengt wensen van toekomstige gebruikers in kaart en komt met voorstellen over de functionaliteit. Je weet de juiste vertaalslag van vragen vanuit de business naar Office 365 en SharePoint oplossingen te maken.

 

Door je enthousiasme voor SharePoint en Office 365 voor het realiseren van digitale transformaties binnen organisaties, weet je op een positieve manier weerstand bij gebruikers en/of opdrachtgevers te overwinnen. Samen met de klant maak je de planning, manage je het proces en definieer je (deel-)projecten. Je neemt de functionele inrichting van SharePoint en Office 365 voor je rekening en je ondersteunt developers bij het uitvoeren van projecten. Je ontwerpt en implementeert business-oplossingen op basis van Office 365 (bedrijfsprocessen stroomlijnen, workflows, kennismanagementsystemen, portal-omgevingen). Daarnaast geef je trainingen en workshops aan gebruikers.

 

Werken bij Advantive
Advantive is dé Microsoft Gold partner van Noord-Brabant en Limburg. Bij Advantive werk je in een inspirerende en collegiale omgeving. Wij werken met specialisten op het gebied van Microsoft. Wij bieden een goede werk-privé balans; we snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten het hele land door te reizen. De drie kernwaarden van onze organisatie zijn: passie, professionaliteit en plezier. Dit voel je direct als je bij ons aan de slag gaat. Met een team van 40 bevlogen collega’s ga je voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe met persoonlijke aandacht voor jou.

 

Wat bieden we je?

 • € 2.400 tot € 4.500 bruto per maand met doorgroeimogelijkheden (op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring).
 • 26 vakantiedagen en 2 bonusdagen voor niet ziek zijn.
 • Werken in zelfsturende teams in uitdagende en technisch complexe projecten.
 • Een leaseauto, laptop en smartphone.
 • Goede pensioenregeling inclusief partnerpensioen (50% door werkgever betaald).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Leuke activiteiten met het team (en partner/gezin), zoals borrels, weekendje weg en een Sinterklaasmiddag.

Wat neem je mee

Wat neem je mee?

Je hebt een dienstverlenende en flexibele instelling. Je bent gedreven, leergierig en vindt het leuk om kennis te delen. Je bent klantgericht, resultaatgericht en pragmatisch.

 

Verder heb je voor deze functie als SharePoint / Office 365 Consultant:

 • Hbo werk- en denkniveau. 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Ervaring in het ontwikkelen of implementeren van oplossingen op basis van Office 365, Microsoft Teams en/of SharePoint
 • Praktische ervaring en/of certificeringen op het gebied van Office 365 en/of SharePoint. 


  Duizendpoot met 900 poten gezocht 

  We zijn ons ervan bewust dat we een duizendpoot zoeken. Maar heb je 900 poten, dan willen we je ook vragen om op deze vacature te reageren. Laat ons zien wat je nu al in huis hebt en waar je je bij Advantive verder in wilt ontwikkelen. Je krijgt bij ons de ruimte om te doen waar je goed in bent en je ambities waar te maken.

   

  Interesse? 

  Reageer dan direct op de functie van SharePoint / Office 365 Consultant

  Wil je graag eerst meer weten? Neem dan contact op met Monique Heller (HR) via 088 – 20 20 520, stuur een mail naar recruitment@advantive.nl of kijk verder op onze website en 'Werken bij' gedeelte.


  *Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.*